Een fietskrat van Sinterklaas!

Een fietskrat van Sinterklaas!

U zocht een voordelig maar heel leuk én origineel Sinterklaas cadeau...?

Fietskratten: voor een verrassing die zeker weten een lachend gezicht tevoorschijn tovert, is Sinterklaas op Fietskrat.nl op de juiste bestemming. Er bestaat namelijk altijd een fietskrat die opvallend goed past bij degene die u welgezind bent. Net als overigens een fietsmand, fietstas of andere fietsaccessoire (TIP: surf ook eens naar Fietsparadijs.com).

Een persoonlijk tintje...
Vele uitvoeringen, modellen en kleuren. Voor groot en klein. We hebben de klassieker: de zwarte kunststof fietskrat. We hebben fietskratten met bloemen of ander motief. We hebben ze van kunststof, van hout, voor kinderfietsen. In alle soorten en maten dus, om er voor iedereen een persoonlijk tintje aan te kunnen geven.... voor familie of vrienden
En we hebben veel en opvallend leuke accessoires. Met een fietskrat-en-toebehoren-op-maat geeft de Sint (klein)zoon, (klein)dochter, vader, moeder, vriend of vriendin ook qua beleving iets extra’s!

Leuke hoodie of grappige sticker
Wist u trouwens dat u ook iemand zonder transportfiets blij kunt maken met een krat? Zie onze voordragers voor de perfecte oplossing – ook voor kinderfietsen. En zo hebben we nog wel meer tips, in de vorm van presentjes die de dagelijkse fietstochtjes (verder) veraangenamen. Een leuk bijpassend, tweede cadeautje? Kies eens een Hooodie voor uw krat. Of bijvoorbeeld één van onze kratstickers. Tweemaal een smaakvolle extra touch voor de gelukkige ontvanger(s).
Een rugzak in de fietskrat! Is de rugzak van uw kind te zwaar om na pakjesavond alle cadeautjes mee te nemen? Geen probleem, de rugzakken in ons assortiment passen gemakkelijk in een fietskrat. Neemt u gerust is een kijkje op de rugzakpagina van Fietskrat.nl.

 

Het ‘Dank u wel Sinterklaasje!’ zal welgemeend zijn. Ook als de keuze valt op bijvoorbeeld het schenken van een zadeldekje met dezelfde kleur(en) als de fietstas. Of stelt u zich de reactie alvast voor van de jongsten onder ons, zodra een kinderfietsslot van Lynx (kleurrijke kinderfietssloten, te vinden op Fietsslot.nl) of Flappie de Waakhond (een schattige waakhond) het inpakpapier uitkomt.  

Nog één tip die goed zal klinken:
ons fietskrat Lastpak. Deze fietskrat is klassiek zwart, ruim, kwalitatief prima en zorgvuldig afgewerkt, en dat voor een prijs die beduidend lager (!) ligt dan bij zijn concurrenten.

Nog meer ideeën? Scroll als rechtgeaarde Sint eens rustig rond op deze website. En neem bij vragen gerust en vrijblijvend contact met ons op. Want wij helpen eenieder graag bij een vrolijke, geslaagde en vooral gezellige decembermaand!