Cadeau-ideeën voor kerst!

Cadeau-ideeën voor kerst!

Kerst met een fietskrat onder de boom! De echte kerstman maakt mensen blij en vindt hier een onverwacht kado. En: betaalbaar!

Fietskratten: voor een verrassing die zeker weten een lachend gezicht tevoorschijn tovert, is de kerstman of -vrouw op Fietskrat.nl op de juiste bestemming. Er bestaat namelijk een fietskrat die opvallend goed past bij degene die u welgezind bent. Net als overigens een fietsmand, fietstas of andere fietsaccessoire (TIP: surf ook eens naar Fietsparadijs.com).

Een persoonlijk tintje...
Vele uitvoeringen, modellen en kleuren. Voor groot en klein. We hebben de klassieker: de zwarte kunststof fietskrat. We hebben fietskratten met bloemen of ander motief. We hebben ze van kunststof, van hout, voor kinderfietsen. In alle soorten en maten dus, om er voor iedereen een persoonlijk tintje aan te kunnen geven.

... voor familie of vrienden
En we hebben veel en opvallend leuke accessoires. Met een fietskrat-en-toebehoren-op-maat geeft de kerstman (klein)zoon, (klein)dochter, vader, moeder, vriend of vriendin ook qua beleving iets extra’s!

Leuke hoodie of grappige sticker
Wist u trouwens dat u ook iemand zonder transportfiets blij kunt maken met een krat? Zie onze voordragers voor de perfecte oplossing – ook voor kinderfietsen. En zo hebben we nog wel meer tips, in de vorm van presentjes die de dagelijkse fietstochtjes (verder) veraangenamen. Een leuk bijpassend, tweede cadeautje? Kies eens een Hooodie voor uw krat. Of bijvoorbeeld één van onze Stickers. Tweemaal een smaakvolle extra touch voor de gelukkige ontvanger(s).

Het ‘Dank u wel’ zal welgemeend zijn. Ook als de keuze valt op bijvoorbeeld het schenken van een zadeldekje met dezelfde kleur(en) als de fietstas. Of stelt u zich de reactie alvast voor van de jongsten onder ons, zodra het kinderfietsslot Sharky (best wel een enge haai, te vinden op Fietsslot.nl) of Prinses Lillifee (roze en hartvormig) het inpakpapier uitkomt.  

Nog één tip die goed zal klinken:
ons fietskrat Lastpak. Deze fietskrat is klassiek zwart, ruim, kwalitatief prima en zorgvuldig afgewerkt, en dat voor een prijs die beduidend lager (!) ligt dan bij zijn concurrenten.

Nog meer ideeën? Alle kerstmannen die ons land (en België) rijk is kunnen eens rustig rondkijken op deze website – en bij vragen altijd contact met ons opnemen. Want wij helpen eenieder graag bij een vrolijke, geslaagde decembermaand!