Back to School!

Back to School!

Gaat uw kind op de fiets naar school? Deze fietskratten zijn perfect voor het vervoeren van schoolspullen!

De meeste kinderen zijn inmiddels lekker aan het genieten van hun vakantie. Tegelijkertijd komt het nieuwe schooljaar langzamerhand dichterbij. Gaat uw kind straks ook weer op de fiets naar school? In deze blog lichten we een aantal fietskratten uit die het fietsen naar school net wat leuker en gemakkelijker maken!

 

Fietskrat: ideaal accessoire voor op de fiets
Het ideale fietsaccessoire voor kinderen met een transportfiets is natuurlijk een fietskrat. In een fietskrat (of mand) neemt uw zoon of dochter gemakkelijk alle schoolspullen mee. Zo hoeft uw kind geen zware tas met boeken op de rug mee te zeulen. Vooral de kunststof fietskratten zullen bij veel kinderen in de smaak vallen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn gemakkelijk op de voordrager te monteren. Ook fietsmanden zijn in verschillende stijlen en maten te verkrijgen.

Kerri Fietskrat Middel Zwart                               Wicked Fietskrat Middel

 

 

Fietskratten van kunststof of van hout
Kunststof fietskratten zijn verreweg de meeste populaire soort fietskratten. Dit komt onder andere omdat ze relatief goedkoop maar toch stevig zijn. Bovendien zijn kunststof kratten gemakkelijk door middel van een paar tiewraps op de voordrager te bevestigen. Het leuke van kunststof fietskratten is dat ze in allerlei kleuren te verkrijgen zijn. Kratten in de kleur zwart blijven het goed doen, maar ook kratten in wat meer felle kleuren zoals groen en blauw worden steeds populairder. Houten fietskratten hebben vaak een wat ruigere, stoerdere look. Ze zijn daarnaast superstevig, wat ze uitermate geschikt maakt voor het vervoeren van schoolspullen.

Wicked Kratmand Grijs - Maat S

Fietsmanden
Op Fietskrat.nl zijn naast kunststof en houten fietskratten ook zogenaamde kratmanden verkrijgbaar. Dit zijn fietsmanden met het uiterlijk van een fietskrat. Fietsmanden zijn alleen niet gemaakt van hout of kunststof, maar van riet. Het leuke van een rieten krat is dat het een echt natuurproduct is. Deze kratmanden zijn ideaal voor kinderen die eens wat anders willen dan een standaard krat. Ook een rieten krat is met de meegeleverde tiewraps gemakkelijk op de voordrager vast te zetten.

 

Accessoires voor een fietskrat
Spullen in een krat van het bekende merk Kerri houdt u droog met een afdekhoes. Zo kunnen kinderen hun schoolspullen ook in de herfst en winter prima op de fiets vervoeren. De afdekhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van een leuke print. Kerri kratten zijn daarnaast te verfraaien met een zogenaamde kratsticker. Kunststof kratten zijn vaak al leuk vanwege hun hippe kleurtje maar met een sticker geeft u een krat nog net even iets extra’s.

Hooodie Box M Stars voor Kerri Fietskrat                                           Kerri Sticker Blauwe Druiven Voor Kerri Fietskrat