Alles geel: Pasen! Zondag 22 april 2022

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Pasen
Alles geel: Pasen! Zondag 22 april 2022

Met Pasen kleurt alles geel. Op Fietskrat.nl hebben we mooie en goedkope gele kratten die goed bij het paasweekend passen!

Op zondag 17 april 2022 vieren we Pasen in een hopelijk min of meer vrij coronajaar! Fietsen in de lente, met geel gekleurde fietskratten - of andere mooie producten voor fiets en e-bike.


We kijken ernaar uit!

 

Kerst = groen. Valentijnsdag = rood. En Pasen = geel! Een fantastische kleur, zeker als je er zo even bij stilstaat... Geel bepaalt het beeld van het traditionele paasweekend. Want het is fris, fruitig en zinspeelt (naast de christelijke oorsprong) op de fijne fase van zon, licht en buiten zijn. Ja, natuurlijk denken wij van Fietskrat.nl dan vooral ook aan één ding: lekker fietsen. Kilometers en kilometers lang! Vandaar: hierbij een aantal van onze mooie, gele fietskratten uitgelicht!

 

Geel of liever... pastel geel?

Pastel geel: dit fietskrat vind je op Fietskrat.nl

Een fietskrat om voor... euh ín te klappen

Een geel inklapbaar fietskrat

Portie bananen voor op je fietskrat

Een gele fietskratsticker

Een zonnig kinderfietskrat

Een geel krat, voorop de fiets

Met een fietskrat heerlijk de zomer in!

 

Een zonnig geel fietskrat

 

 

 

 

 

Aftellen naar Pasen 2022!

Op zondag 17 april 2022 vieren we Pasen in een hopelijk min of meer vrij coronajaar! Fietsen in de lente, met geel gekleurde fietskratten - of andere mooie producten voor fiets en e-bike, te vinden op Fietskrat.nl!